Ranní báseň

Ranní báseň

18.8.2023

Horká letní noc,

vlasy na polštáři a vánek za oknem.

Jako posel půlnoci přináší vůni deště,

ale příběh kapek se mnou nesdílí.

Přednáší tvým hlasem verše a tichý smích

a mé nitro o tvé přítomnosti ví.

Zpoza okna naslouchám,

blaho s klidem v žilách kolují a srdce odpoví...

V chladném svěžím ránu, po dešti,

češu si vlasy,

na rtech drobný úsměv - 

byl jsi to ty.

Jsi to ty.

A mé nitro to ví.

Autor Dáma z kavárny, 18.08.2023
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Bufik, Kan, kudlankaW, Ondra, IronDodo, Anfádis, Sonador, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čímsi smyslné se to zdá :)

21.08.2023 10:48:54 | MatyhoZmaty

Obdivuji autorky jak umí psát na téma lásky. Fakt to nedokážu

18.08.2023 13:31:02 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí