Tvýma rukama

Tvýma rukama

Anotace: ...

Tvýma rukama se mé tělo hýčká,

jejich dotek mi blaženost a slast přináší

S každým pohybem níž a níž sjíždíš,

v Tobě se jako v oceánu ticha ztrácím

 

Tvůj dotek je jako léčivá mast,

která veškeré napětí a strach rozpouští

Mé svaly masíruješ i ovolňuješ,

bezstarostně jako v ráji se cítím

 

Tvýma rukama se mého nitra dotýkáš,

ve mně touhu a vášeň skrytou probouzíš

Tvému doteku, pokušení vždy podlehnu,

společně na vrchol vzrušení stoupáme

 

Tvá něžnost je jako nejjemnější vítr, který mě hladí,

Tvé ruce jsou jako křídla anděla na mé kůži

Mé tělo jako oheň rozpaluješ,

na každý Tvůj pohyb se těším

 

Tvýma rukama jsem plně ovládnuta,

v jejich objetí se bezpečně a chráněna cítím

Masírují, hladí, láskou mě zahřívají,

v nich se ztrácím, v jejich náruči žiju

Autor Misha, 09.09.2023
Přečteno 117x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí