Cesta ve dvou

Cesta ve dvou

Anotace: ...

Cesta ve dvou, jak krásná je,

když spolu ruku v ruce jdeme

Krok za krokem, věrnými srdci,

nikdy se v temnotách neztratíme

 

Tato cesta je plná dobrodružství,

nové kraje a svět objevujeme

Společně překážky překonáváme,

navzdory všemu naději neztrácíme

 

Vítr nám tváře hladí,

když se spolu smějeme, život je krásný

Naše láska je jako nekonečný oceán,

v něm se bezpečně plavíme

 

Cesta ve dvou je o vzájemném porozumění,

podpoře a lásce, kterou sdílíme

Nikdy nezapomenu, proč jsme spolu,

protože naše srdce jsou navždy spojené

 

Tak na této cestě pokračovat pojďme,

ve dvou jako neoddělitelný celek

S láskou a věrností společně rosteme,

budeme se držet za ruce, dokud život bude trvat

Autor Misha, 16.09.2023
Přečteno 67x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, jenommarie, Žluťák, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji na cestě lásky všechny pevné krůčky a moře všeho krásného, je hezké číst tolik lásky v Tvých slůvkách, krásně to zahřeje:-)

16.09.2023 12:50:19 | CULIKATÁ

děkuji moc, Culikata, i Tvé komentáře mě na srdci hřejí, jsem ráda, že se Ti líbí:-)

16.09.2023 19:17:53 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí