Láska bez hranic

Láska bez hranic

Anotace: ...

Láska, ta krásná síla nekonečná,

bez hranic a překážek, věčná jako plát

V srdci plápolá jako oheň nezhasíná,

vášnivá, silná, neustále se v nás táhne

 

Láska žádné meze ani čas nezná,

všechny vzdálenosti s lehkostí překonává

Je jako plamen, který nás zahřívá a hřeje,

v něm radost a štěstí nacházíme

 

Není důležité, kde se na světě nacházíme,

láska nás spojuje, všechny státy přesahuje

Je jako oheň, který žádné zábrany nezná,

v něm se můžeme spolehnout na lásku bez hranic

 

Ať už jsme kdekoliv, láska nás provází,

je to síla, která nás neustále povzbuzuje

Bude plát jako věčný oheň, který nikdy nevyhasne,

je to síla, která nás stále vpřed pohání

 

Tak se lásky držme,

společně plát jako plamen věčného ohně

V našich srdcích ji žít a rozskvést nechme,

láska, co hranic nezná, je náš největší dar 

Autor Misha, 17.09.2023
Přečteno 77x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí