Na srdci byl spáchán zločin

Na srdci byl spáchán zločin

Anotace: ...

Na srdci, tam kde láska bydlí,

temný krutý zločin se stal

Srdce, kdysi plné radosti a světla,

nyní v sobě temnou skvrnu skrývá

 

Co se tu stalo, jak se to mohlo stát?

Kam se ztratila láska, která v něm byla skryta?

Zločinář, který srdce zranil,

do něho vložil nenávist, která ho zahalila

 

Srdce, které milovalo a věřilo,

bylo zrazeno, jeho důvěra zničena

Zločin, jenž byl na něm spáchán,

jizvu hlubokou zanechal, ta bolí a pálí

 

I přes všechnu bolest i zradu,

srdce znovu svou sílu a naději nalezne

Bude se léčit a znovu se otevře,

věříc, že láska přijde a bolest odejde

 

Zločin je temnou kapitolou,

ale srdce se z něj vymaní, znovu se zcela zahojí

Láska a síla ho obnoví a uzdraví,

zločin bude jen vzpomínkou, která pomalu vybledne 

Autor Misha, 17.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je hodně dobře napsáno...a název celé báseňky, ten je přímo úžasný :-) Krásné ránko, Mišulko :-)

17.09.2023 08:54:46 | cappuccinogirl

děkuji Ti za milý komentář, kapučínko, Tobě též přeji krásné ránko:-)

18.09.2023 07:02:55 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí