Co když se mi o Tobě zdálo?

Co když se mi o Tobě zdálo?

Zdálo se mi o Tobě.
Měla jsi na sobě úsměv,
který vyjadřoval lásku,
štěstí, radost i smutek.

Zdálo se mi o Tobě.
Tvé bílé šaty se vlnily,
při tanci v lese,
byla jsi jako víla.

Zdálo se mi o Tobě Vílo.
Díval jsem se na Tě,
jak vypadáš v záři Měsíce.
Bledá měsíční lesní víla.

Zdálo se mi o Tobě, znovu.
Viděl jsem Tě v krásném,
ale strohém domě
spát a snít o mě, nejspíše.

Zdálo se mi o Tobě, naposledy.
Stáli jsme naproti sobě
odděleni vysokým plotem
i přes to jsme se viděli.

Zdálo se mi, jak říkám.
Co když Tě mám rád?
Co když mám strach to říct?
Co když tě ztratím z přátel?

                                                    

8.10.2022, Žibritov, Slovensko

Autor Imaginant, 22.09.2023
Přečteno 112x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, Dáma z kavárny, Sonador, Žluťák, Isabella, Psavec, Bufik, mkinka, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

15.10.2023 21:03:03 | Jarunka

Pěkné

22.09.2023 22:12:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí