Immortality

Immortality

Anotace: písňový text

 

 

Jsou dny, kdy tíhu mám

sama se stydím znát

a vím, že city své, už skrývat neumím

jak s tebou zůstat mám?

 

 

Sebe nezměním to dávno znám

skrytou sílu lásky poznávám

soudnost tu pozbývám

vím

včerejšek nevrátím, to už znám

proud nezastavím, strhne mě v dál

soudnost tu pozbývám.

 

 

Odpusť,  zůstávám

Odpusť já zůstávám

a hvězdy svítí nám.

 

 

Za ruku vem, a veď mě dál

náručí v které usínám

Tak ruku dej a nech se vést

Odpusť, nemohu dál

 

Příběh co nekončí

v něm nikdo není sám

a slova marná jsou

vím, měla bych už jít

a přesto zůstávám.  

 

 

Odpusť,  zůstávám

Odpusť, já zůstávám

a hvězdy svítí nám.

 

 

Sebe nezměním to dávno znám

skrytou sílu lásky poznávám

soudnost tu pozbývám

vím

včerejšek nevrátím, to už znám

proud nezastavím, strhne mě v dál

soudnost tu pozbývám.

 

 

Za ruku vem, a veď mě dál

náručí v které usínám

Tak ruku dej a nech se vést

Odpusť, já zůstávám.

 

 

Příběh co nekončí

v něm nikdo není sám

a slova marná jsou

vím, měla bych už jít

a přesto zůstávám

 

A hvězdy svítí nám...

Autor Malá mořská víla, 25.09.2023
Přečteno 119x
Tipy 15
Poslední tipující: Akrij8, CULIKATÁ, Marten, Anfádis, Psavec, IronDodo, Isabella, mkinka, Fialový metal, Ďábel sám, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Texty piesni sú náročné, preto sú také krásne

25.09.2023 11:42:55 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí