Budu při Tobě stát

Budu při Tobě stát

Anotace: ...

Budu při Tobě stát, v každém přívalu dešťů,

až budeš plakat, budu připravená s věšáky plnými utěrek

Jsem Tvou oporou, když svět kolem Tebe se točí,

nikdy se Tě nezbavím, nenechám Tě být

 

Budu při Tobě stát, v temnotě kdesi uvnitř,

když se Tvoje srdce zlomí, abych nesloužila jen jako okřídlený vřídlo

Budou se na Tebe moje oči jako na vzácný dárek dívat,

nikdy se nevzdám Tvého každého střípku majestátní nitky

 

Budu při Tobě stát, v časech zdánlivě nemožných,

proměním slova v melodie, abych Tě zahřála a utěšila

Jsem Tvoje drahá polovička, Tvůj nejbližší spojenec,

nikdy Tě neopustím, nezakopnu nebo se neodtáhnu

 

Budu při Tobě stát, i když se svět děním strhává,

zachytím Tě na svých ramenou, když se ve větru zmítáš

Budu se Tě držet, ať chvíle jsou jakkoliv tvrdé,

nikdy se nevzdám, nezklamu, nezmizím v mlhách temných

 

Budu při Tobě stát, srdce otevřené a náručí široká,

když se ztrácíš, budu Ti sloužit jako kompas, co říká

Jsem Tvá nedělitelná síla, Tvá věčná opora,

budu tu stát, dokud můj dech ještě v těle toulá

 

Buď při mně, s láskou a důvěrou Tě chraň,

ve společném probuzení Tě nechám stát za láskou v srdci

Budu při Tobě stát, můj milovaný, vždycky a všude,

kdyžTě držím, svět se zastaví a všechno může být dobré

Autor Misha, 18.10.2023
Přečteno 99x
Tipy 10
Poslední tipující: Lesní žínka, Anfádis, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jseš silná opora druhému, Mišulko...

18.10.2023 08:01:07 | cappuccinogirl

ano, to jsem, musím být, protože to ani jinak neumím...

18.10.2023 20:00:46 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí