Tvé polibky

Tvé polibky

Anotace: inspirováno básní POLIBEK...

V Tvých polibcích sladkost doznívá,

celý svět se kolem ztrácí a mizí

Každý dotyk mé srdce rozbuší,

v jediném okamžiku láska ožívá

 

Tvá ústa mými myšlenkami proudí,

hřejivý dotek, vášeň a klid vzplane,

V nich se nalezené nekonečné štěstí nachází,

Tvé polibky mě do hlubin zavlékají

 

V každém polibku život pulsuje,

v každém jemném doteku síla taje

Bez nich se má duše v dáli ztrácí,

Tvé polibky mým srdcem stopu zanechávají

 

Jsou jak nekonečné tisíce hvězd,

co na obloze v noci tančí

Jsou pro mě nejkrásnějším pokladem,

skrze nějž vnitřní rozkoš cítím

 

V Tvých polibcích nalézám lásku,

co se ve mně hluboko zakořenila

Výrazem citu, co Ti nelze říci,

Tvé polibky jsou mé blažení

 

Tvé polibky jsou jako hymnou tichou,

co doslova mým srdcem zní

Jsou mé jistoty a zároveň osvěžení,

v každém z nich cítím se být svobodná a šťastná

 

Tvá sladkost v každém polibku se skrývá,

rozplývající se na mých rtech

Do těchto chvilek se srdce vrací,

Tvé polibky jsou pro mě největší lék

Autor Misha, 27.10.2023
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: RadoRoh, o3_gambit, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé polibky jsou hymnou tichou...paráda, Miško...
Krásnej den tobě:-)*

27.10.2023 09:59:33 | cappuccinogirl

Ponoř se se mnou do světa básní,
kde polibky jsou jak tichá hymna
Nádherný doplněk naší symfonie,
láska, která v našich srdcích sílí

Krásný večer Ti přeji:-)*

27.10.2023 23:17:57 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí