Tenkrát

Tenkrát

Sbírka: Víla

Tenkrát to nešlo a teď to má jít,
nechápu jak to po mě můžeš chtít,
tenkrát jsi nechtěla a teď chceš,
copak nevíš jak mi ubližuješ.

Chceš se vídat a tenkrát jsi nechtěla,
o mích citech jsi dobře věděla,
snažil jsem se a chápat a pochopit,
ale teď mi chceš jen ublížit.

Autor přema, 27.10.2023
Přečteno 80x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, o3_gambit, mkinka, jort1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí