Čím pro mě jsi

Čím pro mě jsi

Jsi pro mě jedinou z tisíce,
možná jedinou z mnoha miliónů,
silou která poutá k planetám měsíce,
či vábí můry k mihotavé svíčce lampiónu.

Rozplývám se ve Tvém úsměvu,
jak v ranní mlze píseň skřivana,
duše se chvěje, je mi do zpěvu,
já lásku nehledal, byla mi seslána.

Nečekaně, jak květ vyprahlé poušti,
když světlo Tvých očí dodalo ji vodu.
Srdce mé naplní a už ho neopouští,
láska je krásná jen tak, bez důvodu.

Našlapovat tiše a nezaplašit lásku,
ničeho nežádat s chvějivou bázní,
a jen zašeptat odpověď na otázku
„Miluješ mě“, pokud někdy zazní.
Autor Konipásek, 09.11.2023
Přečteno 211x
Tipy 39
Poslední tipující: Veru, Fialový metal, Amarylka, Jarunka, Chane, Rafinka, Stanislav32, nehledaná, Jiří I.Zahradník, Kompik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí:)

12.11.2023 14:23:07 | Edina Elwes

Krásně voní láskou :-)*

09.11.2023 14:18:07 | cappuccinogirl

moc dobré:-)

09.11.2023 08:15:25 | o3_gambit

Neuvěřitelně krásné!

09.11.2023 08:00:58 | Lesní žínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí