Zítřejší příchuť

Zítřejší příchuť

Anotace: ...zas, stále, pořád a nanovo ...

Zas je tu ráno, jako každé jiné
je rozespalé a tak krásně líné
dnešek má ale příchuť zítřka
v něm nebudu již tvoje hříčka

Ospalé oči marně zavírám
tajně svou touhu v tobě ukrývám
znáš mě již celou s mými taji
nejsi už nezvaný host v mém kraji

Přece jen rozhodnutí trochu pálí
pryč jsou ty doby, kdy jsme jen hráli
roli jsme si naráz vyměnili
a nitra naše krutě vyplenili

Zůstalo jenom tvrdé jádro
nepoznám nic, co bojem nezvadlo
a navzdory všem, jenž radou svou
ať pozor dám s ohnivou hrou
...
vstoupím, snad už posté a naposledy
zkusím proplout ke tvé zemi
budu ti zase tvé lži sladké věřit
přestávam ode dneška život měřit
Autor mamina, 01.04.2007
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pekná báseňka....buď opatrná..

01.04.2007 17:46:00 | jedam

Ach my naivky.

01.04.2007 17:15:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí