Neskonale spojeni s láskou

Neskonale spojeni s láskou

Anotace: ...

V Tvém objetí, které mě tak hřeje,

jsem našla lásku, co nikdy nezemře

Jsme spojeni srdcem, Tvoje láska mi křídla dává,

s Tebou po boku bezpečně se zahalím

 

V každém Tvém úsměvu se slunce rozední,

Tvoje oči mé srdce dojemně rozpláčou

Tvůj hlas, ten mi nejkrásnější píseň zpívá,

ve společenství našem můj svět směr získává

 

Tvé doteky, ta něha, jaké jsem neznala,

v nouzi i v radosti mě k soběpoutáš

V Tvojí přítomnosti najdu bezpečí i klid,

ačkoli k srdci jsi mi již odváděn

 

Děkuji Ti za lásku, kterou mi dáváš každý den,

Tvá podpora a porozumění jsou mi oporou

Jsi můj věrný rytíř, mým štítem v temnotách,

Tvou náručí uvítám jako nejkrásnějších vřelých doteků tón

 

Tak Tě prosím, buď stále při mé straně,

ať naše láska dál kráčí ruku v ruce s nadějí

Miluji Tě víc, než slovy vyjádřit dokážu,

ať naše cesta společná stále víc a víc sladkými vítězstvími prochází

 

Můj milovaný manželi, pro tebe je tato báseň,

ať náš život oplývá láskou, štěstím a spokojeností stále věrně!

Autor Misha, 27.11.2023
Přečteno 95x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, o3_gambit, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání, Miško.

27.11.2023 20:41:44 | cappuccinogirl

ano, napsala jsem to, jak jsem to v danou chvíli cítila, děkuji, že jsi se začetla do mých řádků:-)

27.11.2023 21:41:42 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí