Co je mezi námi lásko?

Co je mezi námi lásko?

Anotace: ...

Co je mezi námi lásko, to je věc tak krásná,

jako růže ve květu, jako melodie vášnivá

Je to jemnost v pohlazení, v polibku sladkosti,

jsme spojeni srdcem, bez ohledu na vzdálenost

 

Mezi Tebou a mnou, lásko, je magie a síla,

jako čarovný kouzelník, který čarodějně lásku vyčaruje

Jsme jako slunce a měsíc, neustále se hledající,

naše srdce se rozhoupávají v nekonečně se milujícím tanci

 

Co je mezi námi lásko, je vzácný poklad,

jsme spřízněné duše, tiše se o něm dohadující

V našich očích nepopsatelný lesk září,

naše láskyplná slova se v nekonečné vesmíry proměňují

 

Co je mezi námi lásko, je pevné a trvalé,

procházíme spolu životem, bez ohledu na překážky

Jsme příběh, který se ve hvězdách vypráví,

společně jdeme ruku v ruce, naplněni láskou a nadějí jako dvojice v noci

 

Tak lásko má, nechme tu magii dál plout,

nechť nás spojuje nekonečná láska a srdce zvučící do taktu

Co je mezi námi lásko, je dar nebeský,

ať nám to vydrží, ať nám to vždy zůstává věčné

Autor Misha, 28.11.2023
Přečteno 130x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí