má paní

má paní

 

V přítmí tvé mysli jdeš ulicí

Po Archangelsku v saténu 

 

Nožkou čechráš sníh

Který taje pod tvoji krásou

 

Větřík lemuje závoj slz

Na obnažených ňadrech

 

Zeus hledě na tebe

Počal vášnivě blýskat

 

Vzdor všednímu kalu

Přeskočila naše jiskra

Autor Riscoperdo, 28.11.2023
Přečteno 94x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Sonador, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí