Nezkrotná láska

Nezkrotná láska

Anotace: ...

Ve větru divokém nezkrotná láska se rodí,

plamen vášně, ohnivá a svobodná jako pták

Překračuje hranice, které osudy kladou,

nezkrotná láska touhy nás oba svádí

 

Jako oceán divoký, vlny se valí,

láska se rozednívá a zapaluje srdce

Bez ohledu na obavy a překážky na cestě,

nezkrotná láska s každým okamžikem sílí

 

Navzdory všem překážkám, co se před ní staví,

nezkrotná láska nezná žádné hranice

Prochází temnotou, jako světlo v noci září,

spoutané srdce čistou vášní se zahřívá

 

Jako ohňostroj plný jisker a záře,

nezkrotná láska tímto světlem oplývá

Jako řeka v divokých vodách proudí,

neposlušná láska, co smyslům odolává

 

Když se oba v náručí tohoto ohně spojí,

divoká láska se stává nesmrtelnou, věčnou

Nezkrotná láska, co žádnou cestu nezná,

naději, radost a nebeskou slávu přináší

 

Tak se neboj, dovol lásky divoké se chopit,

pokorně slunce před ní svůj žár skloní

S láskou nezkrotnou tvou duši prolíní,

společně životem budete se vinout

Autor Misha, 29.11.2023
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí