Magie lásky

Magie lásky

Anotace: ...

Ve světě plném zázraků a touhy,

kde srdce hraje sladkou melodii

Láska jako nekonečný oceán vzniká,

plný emocí, žáru a vášně v srdci každém

 

Láska je jako květina v rozkvětu,

rozlévá se ve vzduchu a nikdy neutuchá

Jemným dotykem a láskyplným pohledem začíná,

roste do říše, která zná jenom jedno jméno

 

Je to síla, která spojuje dvě duše,

bez ohledu na vzdálenost a časovou střeš

Láska je magie, kterou nelze přehlédnout,

je to dar, kterým jsme všichni obdařeni

 

V tomto vesmíru lásky přeplněném,

jsme navzájem propojeni neviditelným vláknem

Spolu se procházíme životem a sníme,

láska nás pevně spolu drží

 

Tak vzpomeň si vždy, že láska je tady,

v srdci každém, který touží ji objevit

Ať rozjasní Tvé dny a obarví Tvé sny,

láska je magie, která nám všem rozumí

Autor Misha, 07.12.2023
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: Žluťák, o3_gambit, mkinka, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí