SMÁLA SE´S

SMÁLA SE´S

Anotace: Původně starší, nedokončená báseň v novém hávu a celá.

Žár ohňů a pekel v jednom ti dávám,

zbytečné žaly si v hlavě nepřehrávám,

byla jsem Anděl, ty´s křídla mi vzala,

sama však cvých se´s pro mě nevzdala.

 

Do hlubin pekel mě nehala´s padnout,

smála se´s bez smyslů, když počla jsem chřadnout.

Hlavu sám sklopil Ďas, jak byl by vin

tvou pýchou a rozmarem, když zbyl ze mně stín.

 

Smála se´s ty, tví démoni s tebou - 

vší monstra a saně, co srdce vám zebou.

Nechť strach vás nyň sužuje, čekejte odplatu,

sami si sobě jste utáhli kravatu.

 

Smála se´s ty, tvé démoni též,

přísahám Bohům - bez hrůzy již neusneš.

Noční můry v smyčce ať slepí tvůj hled,

ať dýka v mých prsou zná do tvých úst krvácet.

 

Nechť slzy mé jedové do tvých ran kanou,

nechť jméno i duše má v útrobách ti vzplanou,

nechť zalkneš se svědomím, výčitkou ke mě hned,

ty smála se´s zprvu, já radš nejlíp naposled.

Autor Ricarda Haner Lowery, 01.01.2024
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, o3_gambit, cappuccinogirl, BArBArKO, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré... ty nikomu nedáš nic zadarmiko, což??? Stopro jseš ta, která když dostane facku, dvě vrátí a rozhodně nenastavuje druhou tvář... zatra, vím, že by asi nemělo, bo tohle nejsem tak úplně já, ale líbí se mi to...a tady se mi teda potvrzuje, že protiklady se přitahujou... tenhle tvůj báseňkovej magnet si mne teda přitáh a fest!

01.01.2024 18:07:35 | cappuccinogirl

Zdravíčko!
Tak tak, jsem prostě bojovník :) Moc děkuju! :)

01.01.2024 22:32:34 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí