Večerní psaní

Večerní psaní

Jednoho pozdního večera přemýšlím
a říkám si,
Proč pořád v mé hlavě jsi???

Vlásky podobající se
slunečnímu svitu,☀️
Úžasný pocit vědět,
že stále na dohled jsi tu.

Dvě překrásná, zářivá,
hnědá očka,
Pro mě jsi vždy byla,
ta největší kočka.

Nemůžu se dočkat,
Na co přesně?
Na odpověď si ještě musíš počkat:)

Jsi krásná z vnější,
Uvnitř jsi krásnější,
Teď nemyslím na sex,
narážím na tvou duši.❤️

Jsi
Jemná jako květ,
Sladká jako med,
Mít čarovnou hůlku,
Tak jsme spolu hned.

Nikdy jsem ti nechtěl ublížit,
Mrzí mě, že ublížil.

Všechno co jsem musel snášet,
Jsem si také zasloužil.

Sežral jsem to i s úroky,
Nebudu si dělat nároky,
Podle mě ale,
se naše věty,
Zase hodí do sloky.
Autor Pnick, 02.01.2024
Přečteno 128x
Tipy 12
Poslední tipující: Zkažená666, Iva Husárková, o3_gambit, Žluťák, BArBArKO, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S láskou načechrané.

02.01.2024 14:22:29 | mkinka

Děkuji.

02.01.2024 15:56:52 | Pnick

Rádo se stalo.

02.01.2024 16:24:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí