Melodie lásky

Melodie lásky

Anotace: ...

V srdci mém se láska ukrývá,

jako melodie, která ve mně zpívá

Klidně a tichounce spí,

jednoho dne se v srdci probudí

 

V duši mých snů stíny minulých dní tančí,

o světle plném něhy a vášně sním

V očích mých svit nového jitra září,

lásky, která mě srdce osvítí

 

Touha a vášeň jako bouře ve mně víří,

v srdci mém jako planoucí oheň hoří

Melodie lásky jako zpěv ptáků zazní,

vzduch se sladkým tónem naplní

 

Srdce se v rytmu melodie roztančí,

v taktu hudby se všechny starosti vzdálí

Veselé tóny nám do srdce proniknou,

všechny problémy se jako dým rozplynou

 

Autor Misha, 02.01.2024
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Ondra, BArBArKO, o3_gambit, IronDodo, mkinka, Akrij8, Iva Husárková, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Záříš, Miško. Svou vírou v lásku.

03.01.2024 01:45:56 | cappuccinogirl

Zářím láskou, jenž se mi nedostává,
mé srdce žalem puká
Ten, jehož miluji celým srdcem,
mou lásku odmítá

Pro lásku mi pouhá slova zbyla,
do svých veršů lásku vkládám
Ve svých básních útěchu nacházím,
o pravé lásce tiše sním

07.01.2024 22:49:12 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí