Smutek x Štěstí

Smutek x Štěstí

Večer když ulehám si do peřiny,
Počítám vteřiny, minuty, hodiny...
Netrpělivě vyhlížím lepší zítřky,
Přál bych si, abys v nich byla jen ty.

Se smutným pocitem
z těžka se dýcha,
To co mě žene dál,
jen jen má víra.

V té vidím cestu,
jak jdu dál,
Neohlížím se,
jednou to překonám.

Spousty lidí přejí si,
peníze a slávu.
Já toužím po tom,
najít si tu pravou.

Nehledám nezávazné,
kráčení do bažiny,
Do té nejhorší,
mojí vidiny.

Přeji si být stavební kámen
Mé rodiny,
Oslavovat s úsměvem každý
svátek, narozeniny.

Těšit se na každý den,
Má vysněná rodina,
Byla vždy,
Můj sen. ❤️
Autor Pnick, 06.01.2024
Přečteno 70x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, cappuccinogirl, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí