- Láska -

- Láska -

Láska

 

nejnežnější cit
nejde pochopit,

láska nejněžnější cit
co člověk může mít,

 

rozdávat ho na všechny strany
lásku rozdávat všem

lásku rozdávat všem
aby se nikdo necítil sám

 

aby se nikdo necítil sám
a cítil vždy lásku kolem sebe

aby lásku cítil kolem sebe


Spisovatel Akras

Autor Akras, 11.01.2024
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Anfádis, Frr, Psavec, BArBArKO, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, Akrasi.

11.01.2024 09:20:51 | mkinka

Děkuji za pěkný komentář.

12.01.2024 17:33:55 | Akras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí