Pieseň srdca

Pieseň srdca

Anotace: -

Pieseň srdca

Láska moja, rozvila sa krásne,
ako kvet, keď zmyl ho dážď,
ako verš básne
ukryl ju nočný plášť.

Dlho, ticho spokojne
premokol som do nitky,
nasýť ma, láska, prehojne
tenkým kúskom smidky.

Pohľady sa zarosia,
keď vošla si do svätyne
láska krásou blíži sa
podobná kvetine.

Autor IronDodo, 21.01.2024
Přečteno 116x
Tipy 21
Poslední tipující: Iva Husárková, Jiří I.Zahradník, Dračí, jort1, o3_gambit, Žluťák, Psavec, Anfádis, Kan, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska a květiny patří k sobě. Pěkné.

23.01.2024 17:20:01 | Jiří I.Zahradník

to je tak hezké, že zazpívám kočičce mojí.

21.01.2024 19:53:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí