Óda na lásku

Óda na lásku

Anotace: -


Óda na lásku

Láska mocná, ako hora,
nekonečná, ako pohľad mora,
krásna, ako pieseň,
smutná, ako tieseň.
Láska vraví: prečo nie ty,
ako slnko svieti
láska, malé šialenstvo
láska, jeho veličenstvo,
láska, bozky posledné
láska, oči nezbedné
láska, farby najsladšie
láska, moje srdce najdrahšie
láska kvitnúcich stromov
láska sladký domov
láska dá lásku všetku
láska, poklad majetku.
Láska, sladké nápoje
láska, nežné súboje
láska, roztomilé náhody,
ústa, sladké jahody
láska živel povodeň
spadla polnoc, polodeň.

 

Autor IronDodo, 24.01.2024
Přečteno 124x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, jort1, Iva Husárková, o3_gambit, zde.neck, Ondra, Dračí, Anfádis, Kan, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla.

30.01.2024 18:39:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí