V závoji

V závoji

Anotace: potlačené city, halucinace, tajemno.....ale také hudební text

 

V závoji

V koutě stojí

Ve spánku si mě prohlíží

Škoda, že němá slova

Tak jasně neslyším

Tuším, co mi říká

Je v tom smích i pláč

Dávný příběh

Před kterým se neschováš

 

V závoji

V koutě stojí

S ránem bledne noc

Zbývá už pár minut

A pak se zboří most

A dravé proudy

Všechno odplaví

Co ten příběh

Ten se vrátí nebo utopí?

 

My jsme stejní

Ty to dávno víš

Znovu zklamu, zmizím

Než byl bych na obtíž

Ztracen v davu žiju napůl sám

Miluji tě, ale bez terapie budu

Rozerván

 

(Hanuš Šparlinek, 25.1. 2024)

Autor Hanuš, 25.01.2024
Přečteno 116x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, o3_gambit, Psavec, Anfádis, Maze, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí