Schovávanky

Schovávanky

Anotace: -

Schovávanky

Láska kvitne ako záhrada
úžasná
pre niekoho, len náhrada
pre iného prekrásna.

Medzi nami je
nevydá hlásky,
len tak ju vietor priveje
semienkom lásky.

Položí ruku na oči
skryje svet celý
pero si v srdce namočí
papier ostal biely.

 Píše básne biele
má však živé telo
zopár vrások na čele
srdce ma z nej zabolelo.

Pre všetko, všetko prekrásne
zas a zas jediné
žije si nehlasne,
keď dá gól v poslednej tretine

v tretine v sekunde tej
do mňa si vrastala,
keď v láske hlasitej
pri mne si zaspala.

 

 

 

 

Autor IronDodo, 27.01.2024
Přečteno 86x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, o3_gambit, Marťas9, Anfádis, Fialový metal, Narragan, Psavec, Frr, Ondra, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...

27.01.2024 21:50:03 | stormeater

ďakujem pekne

27.01.2024 21:00:25 | IronDodo

Rádo se stalo.

27.01.2024 21:27:50 | mkinka

Moc pěkná!

27.01.2024 19:52:04 | Žluťák

Křehké.

27.01.2024 19:16:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí