Lež

Lež

Anotace: Lhát budeme, i když nevíme, že lžeme.

Proč lhát lidem, které rádi máme?
Přeci vědět musíš, že to srdce láme.
Lež je pravda, kterou vyslovit nechceme.
Lhát budeme, i když nevíme, že lžeme.

Co vlastně pravda je? Když sami jí věříme?
Nebo snad, když slib se dodržet snažíme?
Když milujeme, ale milovat nesmíme?
Když nechceme ublížit, ale ublížit musíme?

Lež je jed, co lásku tráví.
Pravda je oheň, který ji spálí.
Autor Vajtnajt, 01.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 1
Poslední tipující: Penemue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

01.03.2024 21:37:41 | Mersi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí