Odloučení

Odloučení

Odloučení od tvých rtů,
je jako ztratit jistotu.
Odloučení od tvého náruče,
je jako když mé srdce netluče.
Odloučení od tvého úsměvu,
je jako být plná hněvu.
Autor TvŠ, 01.03.2024
Přečteno 108x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Kan, Žluťák, Marten, Psavec, Pacik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí