Kniha láskou zapletena

Kniha láskou zapletena

V mé knize mého života, kapitola s tebou nejspíše skončila,

ale pro případ si nechám volné strany,

to kdyby náhodou, že by okolnosti dovolily abych šťastná s tebou zase byla,

achjo, možná, že to jsou v tuhle chvíli jen mé sny.

M. odpusť, já jen..věřila jsem, že to může být náš osud,

nacházím v sobě tu naivnost, že bychom si k sobě našli cestu,

cítím se tak hloupě, i přes to, že vím, že ani jeden z nás není žalud,

teď si říkám, že jen a pouze s tebou vykvetu.

Autor tinuse, 21.03.2024
Přečteno 81x
Tipy 10
Poslední tipující: o3_gambit, Paulín, Kan, Psavec, enigman, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, loučení, snad nebude to na vždy. ST. Doufat a věřit.

21.03.2024 21:29:09 | Paulín

jen a pouze nelze...proto jsou nepopsané listy...

21.03.2024 13:02:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí