Ako bolo!

Ako bolo!

Anotace: -

Ako bolo!

Pre tvoje krásne oči
nemôžem viac spať
som ako na kolotoči
nechcem na ne zabúdať!

Zmotaný ako muška v pavučine,
myseľ mi srdce pomátalo,
na teba myslím na nič iné,
kedy sa toto všetko stalo!

Ako anjel vzkvetla predo mnou čarokrásna
každý nerv cíti lásku hravú
myseľ v mäkké lôžko ukladá sa
skláňam opojnú hlavu.

Zajagala si sa v noc tmavú
na lícach, v čele bozk jasný
v očiach máš všetku neba slávu
rev srdca je tak hlasný.

Dotyk úst ma k tebe zval
však bál som sa dotknúť šiat lemu
tiež som ťa bozkával
láska naša proti všetkému zlému.

Autor IronDodo, 28.03.2024
Přečteno 56x
Tipy 26
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ondra, Kan, Ophelia81, jort1, Tomcat, Psavec, RadekČ, Žluťák, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem

29.03.2024 13:24:37 | IronDodo

Nádherné vyznání...

28.03.2024 22:59:15 | cappuccinogirl

dobre...

28.03.2024 07:58:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí