Já a ty a on

Já a ty a on

myslím na to, jak jsme se líbali, já a ty,
leželi, koukali spolu na hvězdy, já a ty,
pondělní ráno, poledne nebo večer,
je jedno kdy, v mý hlavě je to zase jen já a ty.
-když hrála jsi, já miloval každý tón,
bylo to o nás dvou nebo já a ty a on?
Autor marekk, 28.03.2024
Přečteno 102x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, Lesní žínka, Lexi, IronDodo, cappuccinogirl, Marcone, Žluťák, Kan, jort1, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí