Nikdo jiný se nedívá

Nikdo jiný se nedívá

Lehnu si do tvého stínu
na okamžik si připadám
dokonale tvarovaný

oficiálně vyřídím žádost
o odstranění osobního prostoru
mezi námi

nic nepropadne

ani netrpělivá lhůta pro další z polibků

Zaškemrám si u bohyně Festiny
o zastavení času
abych tě TAKHLE viděl navždy

pak si ale vybavím tvé
fascinující změny
které musí proudit časem

tak se jen zpomalím
a klišovitě zasténám
jako v ne moc dobrém filmu

ale to je mi úplně jedno

Nikdo jiný se nedívá
Autor Symbolic, 26.05.2024
Přečteno 61x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle film je určitě úžasně zážitkovej...
Je mi jasný, že je jen pro dva, ale ráda jsem si přečetla aspoň "upoutávku":-)*

26.05.2024 14:09:56 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí