Medvídek

Medvídek

Anotace: děkuji...

Medvídka dostal jsem
centimetrů šest malého.
Klíče dva mi hlídá
od domova nového.

Kolem krku šálu má,
zrzavý a hnědý proužek.
Na hlavičce malé poutko
na něm z kovu kroužek.

Oči z korálků černých,
dívat kolem se chce.
Na tváři úsměv stále
ouško natržené lehce.

Bříško jemně mu stisknu,
jeho tváře červění zahoří.
Jak z láhve špunt tažený
strojek polibek vytvoří.

Slova zvuk doprovází,
všem srozumitelná jsou.
Hláskem pištivým zakníká:
,,I LOVE YOU ..."
Autor Modrý Adept, 31.03.2005
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí