Chvíle, které lžou

Chvíle, které lžou

Anotace: Tak ta je o mě. O tom, jak jsem se vždycky chtěla stát něčí velkou láskou. O tom, jak jsem chtěla motat hlavy a jak jsem z toho nakonec byla vždycky moc smutná.

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Žiju pro ty chvíle,
co tak rychle pomíjí,
je to krásný výlet,
všechno se tu promíjí.

Úsměv mírně nevinný
teď na tebe zkusím,
nikdo nejsme bez viny,
už se sobě hnusím.

Poslední sklenku malou
teď si hezky dám,
se svou kůží nahou
znovu si tu zahrávám.

Našla jsem v té minutě
mnoho krásných dnů,
zítra znovu svedu tě
leda ve svym snu.

Trpím pro ty chvíle,
co tak rychle pomíjí,
je to strašný výlet,
smutně mě to zabíjí.
Autor Keilanne, 31.03.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí