Moře...

Moře...

Anotace: Trochu smutné, ale ze života...

Tak bouřlivá, byla láska Tvá, jako moře,
však zbylo mi po naší lásce pouze hoře...

Ty vlny v moři divoce šplouchají
a ty mraky na nebi mi do uší šeptají

že mou lásku, odhazuješ v dál,
žes mou lásku navždy zanechal...

Že má láska k Tobě, na obtíž Ti byla!
Ach, jak moc já naivní, jsem byla...

Slunce mi náhle pohaslo
a z očí světlo vyhaslo...

Ty vzal jsi mi i poslední naději,
než takto žít, to umřít chci raději...

...ach mořské vlny, vemte si mé tělo
které pouze "jeho" lásku chtělo...

a moře tesknou píseň šumí
a lidské touze porozumí...

A moře, svou náruč otevřelo,
a s láskou hladí moje tělo...

A mraky na nebi - si opět šeptají...
kam žádám, mě potichu odejít nechají...
Autor darmar~2, 08.04.2007
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutné zklamání...

08.04.2007 15:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí