Vodopád...

Vodopád...

Anotace: Jsi tady? nebo to byl jen sen?

Pojď zkusit, na lásku si hrát...
Šeptej mi tiše slůvka, "Mám Tě rád"...
Já ucítím tu sílu, jak mne budou hřát
a budu Tě chtít napořád...

Pak ta hra náhle skončí,
až otevřu své oči
a neuvidím Tě tu při mně stát...

Jen v hlavě zní mi stále ,
ta tichá slůvka dále,
"Mám Tě rád"... "Mám Tě rád"...
...a v dáli šumí vodopád...
Autor darmar~2, 08.04.2007
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

08.04.2007 19:05:00 | s.e.n

Vypadlo Ti písmenko ve slově "vodopád".

08.04.2007 15:23:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí