Síto tvé lásky

Síto tvé lásky

Anotace: Někdy milovat nestačí...

Již čtyři dlouhé období,
kdy se teplo s mrazem střídá,
jsem po tvojí lásce hladový,
můj život: nic než bída.

Čekám se srdcem na kusy,
miluješ mě, vím,
vážit si, tvé city nezkusí,
můj život: nic než splín.

Netoužím než poznat realitu
prosít lásky síto,
navždy odcházím z tvého bytu,
končím, je mi líto...
Autor Avalanche, 09.04.2007
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí