Za víčky

Za víčky

Anotace: snad se Vám bude líbit..

Za víčky

Už není proč se trápit,
zanechej smutné tváře,
už není proč se vrátit,
slunce je pod víčky záře.

Už není proč se ptát,
slova ztratily hodnotu,
už není proč se bát,
přestože máš v srdci prázdnotu.

Už není komu se svěřit,
čas okrádá nás o léta,
už není možnost síly své změřit,
na nebi objevila se krásná kometa.

Už nastal čas rozloučení,
slova však zmizela v tichu,
nehodí se sem žádné rčení,
odešla duše,za měsíce svitu.
Autor Kamili, 09.04.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí