Nešťastně zamilovaná...

Nešťastně zamilovaná...

Anotace: .. a blbá

Srdíčko bolí, oči mé pláčou,
mé nálady a pocity divoce skáčou.
Neměla jsem na jeho slova dát,
navěřím mu umím se s nim jenom bát.

Proč vůbec chtěl mě zase zpátky,
bere to jako lásku, nebo pouze hrátky?
Vím, že jsou lidi, se kterýma bych byla šťastná,
to, že udělala jsem chybu je věc jasná.
jim jsem tím oči otevřela, ale i ublížila
a jeho srdci jsem se ani o krok nepřiblížila.

Všichni pro mě znamenají moc,
co bude dál kutím celou noc.
Mé myšlenky toulají se tam a zpět,
můj obličej už není samý květ.

Je člověk, kterého jsem ztratila napořád,
moc chtěla bych mu štěstí přád.
jou i takoví, kterým na mě ještě záleží,
těmto lidem moje poděkování náleží.

Je jen jeden, který by mě měl milovat,
ale asi neumí nic, jenom slibovat.
Moc chtěla bych se plést,
jim bych se nechala kamkoliv vést.
Autor Kopretinka, 09.04.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nabízí se otázka...jeto báseň.....NE, je to rýmování s pocity, kvelita?? ano někde tam je, jen ji probudit
pro začátek rada: v poezii nic není tak jak ve skutečnosti
jinak piš piš piš dopracuješ se

09.04.2007 18:45:00 | Pavel Kotrba

:)

09.04.2007 18:40:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí