Láska-jen krůček k nenávisti

Láska-jen krůček k nenávisti

Anotace: Z mého života(ještě jsem jí trošku upravil)

Láska je krásna,jak boží chrám.
Když jsem s tebou skoro nedýcham.
Ale i přez to,já to vím,
do mého srdce mi vrazíš klín.
Láska je bolest,trest i žal,
snad jeden z nás dvou si na ní jenom hrál.
Řekla jsi :Sbohem,já chci jít,
mé srdce už s tebou nechce být.
Prý jsou v nebi bilí andelé tak proč je nebe stále setmělé?
Možná jednou,za pár let.
Budeme všichni hledat tenhle svět.
Až se zas domů navrátiš,mé oči už nikdy nespatříš...
Chtělas víc,než co jsem ti mohl dát
já si na lásku vážně nechtěl hrát.
Dal jsem ti všechno,co na světě mám
teď tě až do smrti proklínám....!
Autor drak-t, 02.04.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí