Sběratel

Sběratel

Anotace: Asi každý tohle někdy poznal..

Sběratel

Na čele měl jsi seznam jmen-
jak jsem ho mohla nevidět?
Byla jsem s tebou jenom den
a leckdo by mi ho mohl závidět

Nepopírám,že krásné to bylo,
ale nedával jsi kvítka do vlasů jen mně,
jmény máš popsané celé tělo,
tvou tvář zdobí teď i jméno mé

Řekl jsi mi tehdy
"Holka,srdce mě jinam táhne.."
Proč jsi to dělal tedy?
Teď už to vím,všichni tě známe

Měl jsi srdce pro každou,
měl jsi nohy toulavý,
kam ty nohy zrovna jdou?
A proč ty jsi zůstal samotný?

Však ty víš..
Autor shaakti, 12.04.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle básnička je vážně dost dobrá
a takoví lidi vážně dost sami

22.04.2007 13:48:00 | Rádoby zoufalá

Náruč možná plnou měl, však na prázdné srdce zapomněl...
Pěkná básnička:o)

13.04.2007 14:10:00 | Severka

jojo, to teda asi poznal no.. vystihlas to přesně..;)

12.04.2007 22:01:00 | simiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí