POMSTA

POMSTA

Anotace: Jednou jsem ji vyhrabala když jsem uklízela šuplíky u stolu ...

Sleduji tě,
dnem i nocí.
Držím opratě,
jsem kočí.
Mám tě v hrsti.

Nevěříš?
Pohlédni vzhůru.
Už mě vidíš?
Mě...tu stvůru.

Vzpomínáš?
Tak jsi mě nazval
Snad strach nemáš?
Že hlas ze záhrobí se ti ozval.
Jo...výjimečně pravdu máš.

Mě jsi ranil,
já tě měla ráda.
Hněv jsi mi do krve nalil,
a já si proto život vzala.

Však já tě pozoruju víš ?
Pomstít se ti potřebuju.
A pomsta bude sladká.
To si lásko piš !
Autor -Wendy-, 13.04.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí