Anonymně

Anonymně

Anotace: Přesně dva měsíce stará (dnes je 14.4.2007). Ten, komu jsem jí psala, dodnes neví, že je ode mě. Možná bude lepší, když mu to nikdy neřeknu, ačkoliv bych chtěla...:((

Kdyby Slunce jen jednomu člověku svítit mělo,
já Tobě bych ho přála,
kdyby jen jednomu v srdci štěstí skvět se smělo,
pro Tebe bych ho komukoliv vzala.
Já vím, že tím pravým nejsou bez podpisu vzkazy,
že asi nebudeš brát to vážně,
když tohle píšu, v zádech mě mrazí
a přesto je mi krásně.
Doufám, že tajemnost mi odpustíš,
já strach mám říct Ti jméno mé,
snad to aspoň trochu pochopíš,
že bojím se Ti vyznat z lásky své.
Prostě a zkrátka, dál řečnit nebudu,
v Tobě zalíbení jsem nalezla,
a i když nejspíš šance pozbudu,
litovat nebudu,
že: "Mám Tě ráda..." říct jsem Ti zkusila.
Autor xavian, 14.04.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí