Spolu. Životem i na smrt.

Spolu. Životem i na smrt.

Anotace: Mojí lásce. Ale už to není tak aktualní.

Ruku v ruce jsme šly na smrt,
Slzela jsem dojetím.
Ne, neslzela-plakala.
Topila se v slzách jak malé dítě...
A tobě to bylo fuk.
Nezajímalo tě to černé jezero,
Ve kterém nás zabili.
Kopala si do mě pořád víc,
I když jsem si své chyby třeba jen neuvědomila.
Pila a kopala.
Snažila jsem se vzdávat,
Ale ani to nestačilo.
Sedím v koutě a je mi tma.
Jsem sama, tichá a bezmocná.
Nesmím.

Ale já už nikdy nebudu jako dřív.
Tak to po mě nechtěj.
Smiř se s tím. A rychle.
Autor Nias, 16.04.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není špatná. Ale ten závěr - jakkoli osobní - není nic moc. Ale to se stává.

05.08.2008 21:50:00 | J.U. Ray

ahoj..takže..děkuju za komentáře a žes přečetla tu mojí povídku..tahle tvá věc se mi líbí,moc,víc než ty rýmovaný předchozí básničky..asi holt mam pro neverše větší slabost..ještě jednou díky

18.04.2007 17:01:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí