Ďas aby vzal pocity

Ďas aby vzal pocity

Anotace: ...zase jedno zlomené srdce...

Sbírka: Pro Lukáše

K čemu má člověk vyvinut cit?
Chvílema nevím jak s ním mám žít.
Dává mi naději, pak mi ji bere,
tenhle typ pocitů už mě fakt se**.
Potom jsem nic, bezduché tělo,
už ani nevím co se to dělo.
Prostě jsem tady a ty jsi pryč,
zas na mě osud vytáhl bič.
Měla jsem přítele, teď nemám nic,
chyba se vloudila, co k tomu říct?
Snad vrátit čas...ale to nejde,
tvůj názor nezměním, na mém nesejde.
Všude je černo, jen smutná tma,
klasická deprese v hrsti mě má.
Vrať se mi lásko má, světlo mých černých dnů,
vrať se mi štěstí mé, bez tebe zahynu.
Ten krásný úsměv a jiskra v oku,
je těžké vědět ,že stačí pár kroků a...
Autor Justýna, 17.04.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Justýnko...to víš,že si to tam můžeš napsat...můžeš to napsat kamkoliv třeba i do novin(ale tam musíš napsat,že to psal Stimpre-kvůli autorskýmu zákonu.)Ale když to napíšeš na dveře - tak budu mít radost,že z toho máte radost vy dva.Děkuju.

18.04.2007 10:46:00 | STIMPRE

Jo splynutí srdce se srdcem, to dávné lidské posvěcení, když zdáse, jsme už před koncem, přichází nové oteplení.
Hezky vybásněné vyznání.

17.04.2007 21:32:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí