Vrať se mi, miláčku!

Vrať se mi, miláčku!

Anotace: Neslyšíš hlas Lásky plný touhy, jenž Tvé jméno volá zas a zas? Bez Tebe jsem jenom stínek pouhý, vydán bouři srdce napospas.

Táborák tiše vzplál, obláčky kouře
vyslaly k nebi teď poselství své,
že jsem tu sám a sám a v marné touze
na Tebe vzpomínám, děvčátko mé.

Vrať se mi miláčku, v náruč mou spěchej,
jen Tebe jedinou v světě mám rád!
Než v zem vyhrabou mi důlek měkkej,
jen s Tebou chtěl bych být, s Tebou se smát.

Jen s Tebou smysl má celé mé bytí,
jen s Tebou chtěl bych žít a mít Tě rád.
Ty jsi má hvězdička, co šťastně svítí,
stejně já pro Tebe chtěl bych teď plát!

Autor Kozoroh 1, 20.04.2007
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: darmar~2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásné... !

22.05.2008 21:33:00 | darmar~2

pěkně napsané moc líbí

19.08.2007 13:05:00 | Aluna

Něco dávného mi to připomíná...

20.04.2007 20:15:00 | Juhunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí