Sluneční víkend

Sluneční víkend

Anotace: ???

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Za Tebou jsem přijela,
netušila jsem, co se stane,
náhle jsem vykolejila
a přišlo ke mně neznámé.

Co to jen může být,
tak dlouho již Tě znám,
důvěru v Tebe mám
a najednou mám o Tobě snít?

To nedává žádný smysl,
tolikrát jsem Tě potkala,
snad očarovals mou mysl
a láska se do mě vetkala.

Teď už vím,
že bránit se tomu je zbytečné.
už nesním
a moje ,,Já" už k ostatním není netečné.

Vím, že mít Tě nemůžu,
ale já už jsem s tím dávno smířená...

Sluneční víkend jsme prožili,
ale jeden druhého jsme ztratili...
Autor Arleen.D, 23.04.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nn nevíš...

01.05.2007 15:02:00 | Arleen.D

tak o co ře vim jakej víkend myslíš :-)

01.05.2007 11:18:00 | Adele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí