Seina plná slzí

Seina plná slzí

Anotace: Přijdu si jako probuzená do ohavného dne plného deštivého pláče, probuzená z krásného snu, ze chvil, kdy jsem měla pro co žít a srdce se mi smálo...

Když nadejde uplakaný den,
dívka s růží od Seiny
jakoby zvadla.

Do očí dere jí perly slz sen
a život je uzavřen ve čtyři stěny.
Její hvězda spadla.

Srdce své dala všanc lásce,
c´est la vie,
však on po jiné touží.

Neměla poddat se sázce,
teď píseň touhy jí v srdci zní.
Něšťastný cit jí nitro souží.

Než na obzoru uzří
svou hvězdu opět zářit jasně,
uplyne mnoho vody v řece.

Až jiného krásu spatří,
zas bude jí krásně.
Však do Seiny teď vyplakat chce srdce.

Srdce, které na dlani mu nabídla...
Svět, který s jeho spojit toužila...
Slzy, ty potoky jich, co pro něj prolila...
Slova, ta v myšlence, již kdysi mu sdělila...
Všechno...Tak proč Tvá touha mne minula?
Autor xavian, 24.04.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto skvělé, píšeš mi z duše;) opravdu.. Nádherné

28.04.2007 12:00:00 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí