Růže

Růže

Anotace: A tak to také občas končí...

Růže

Cit je jako růže, někomu ho daruješ,
dáš ho do vázy a po čase stejně zvadne.
Lístky opadají tak jako naděje, kterou vkládáš,
když svůj cit někomu dáváš.

Časem zvadne i stonek a naší lásky je konec,
vlastně záleží jen na tobě, jestli květ i listy necháš opadnout,
záleží jestli budeš nechat chtít i stonek uvadnout.

Jen jediná věc zůstává a to jsou trny,
ukazují život bez proměny, ale i ty se časem vytratí,
protože proměna je v životě to hlavní.
Autor PonozkaB, 26.04.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji:o)

29.06.2007 12:03:00 | PonozkaB

Nádherná...

22.06.2007 11:46:00 | už ne pernikova princezna

moc děkuji, nevím co na to říct... vážně děkuji:)

26.04.2007 21:11:00 | PonozkaB

Krasna... uplne mi vhani sly do oci...

26.04.2007 20:54:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí