tajná Přání

tajná Přání

Anotace: .

Jako dva zkřížené meče
Jako slza co tě svleče
Jako chvíli co se vleče
tě budu ctít.

Jako prázdnota v mé dlani
čeká na tvé požehnání
Jako vyplněná přání
od tvých úst.

(ve tvých očích hvězdy stárnou
zbytky slov se v tichu lámou
v očích nápis vyprodáno
no tak proč žít?)

Jako pravda na dně číše
Jako bolest z jiné říše
doufám že bude i příště
a že mi odpustíš.
Autor Bušík, 01.05.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hezká

01.05.2007 23:40:00 | Najlin

Krásné vyznání, Bušíku.

01.05.2007 23:39:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí